У Тарути вважають, що Турчинов звільнив не тих людей

Читать на русском

У Донецькій обласній державній адміністрації обурені рішеннями Олександра Турчинова щодо зміни керівників кількох районів області.

Про це йдеться у звіті Донецької ОДА пише «Слово і Діло» з посиланням на сайт обладміністрації.

Там вважають, що і так вкрай напружену ситуацію на Донбасі погіршують «розпорядження в. о. Президента України про зміну керівників Олександрівського, Великоновоселківського, Добропільського, Красноармійського районів, ситуація в яких була стабільна та контрольована саме завдяки професійній роботі голів райдержадміністрацій».

Крім того, у Донецьку кажуть, що ситуацію в області дестабілізують і прості громадяни, які беруть участь у мітингах і штурмах адмінбудівель та відмовляються протидіяти сепаратистам.

Нагадаємо, вчора, 15 травня, нардеп-регіонал Олександр Єфремов укотре дорікнув, що Київ «не чує схід» та закликав Турчинова припинити АТО. Тим часом, Юлія Тимошенко, замість референдуму про федералізацію вирішила запропонувати жителям східної України референдум щодо вступу в НАТО.

Губернатор Донеччини Сергій Тарута виконав лише 1 з 22 обіцянок, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Він, як і обіцяв, забезпечив медичну допомогу постраждалим внаслідок сутички під міською адміністрацією Донецька 28 квітня. Ще 2 обіцянки чиновник не виконав. Які саме – читайте на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: