Сходу, що «марить» референдумами, Тимошенко пропонує референдум по НАТО

Читать на русском

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко ініціює проведення референдуму в день виборів президента, в тому числі і з питань можливого вступу України в НАТО.

«Сьогодні на сході і півдні України люди живуть з ідеєю референдуму. Я хотіла б запропонувати і народу України, і політикуму винести кілька питань на референдум. Провести його було б дуже добре під час президентських виборів», - заявила Тимошенко на зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков, передає кореспондент «Слова і Діла» .

Крім питання вступу в НАТО екс-прем'єр пропонує підняти на референдумі питання про бажання або небажання українців бачити країну єдиною унітарною державою з сильним місцевим самоврядуванням.

Нагадаємо, 8 травня Тимошенко пообіцяла, що визнає будь-які результати виборів.

13 травня Тимошенко запропонувала провести в Донецьку загальнонаціональний круглий стіл за участю проросійських активістів, щоб знайти порозуміння з ними.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 223 обіцянки Тимошенко, 53 з яких на сьогодні виконані. Зокрема, Тимошенко обіцяла присвятити виконанню вимог Майдану «кожну хвилину свого життя», а також заявляла, що Україна більше не здасть жодного сантиметра своєї території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: