Порошенко обіцяє за три місяці перетворити Путіна на нормальну людину

Читать на русском

Кандидат у президенти України, депутат Верховної Ради Петро Порошенко вважає, що Київ незабаром зможе нормалізувати відносини з Москвою.

«Три місяці я відводжу, щоб відносини з Росією були нормалізовані», - заявив Порошенко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

За його словами, він має намір залагодити українсько-російські відносини «швидко і ефективно». Водночас Порошенко підкреслив, що ніяких компромісів в України щодо Криму не буде. «Безумовно, ніяких компромісів у нас не буде по Криму», - сказав політик.

Нагадаємо, своє негативне ставлення до президента Росії Володимира Путіна вже не раз висловлювали українські політики. Так, в. о. Президента України Олександр Турчинов заявив, що «цивілізовані держави з озброєними злочинцями розмови не ведуть». У свою чергу кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що президент Росії є ворогом №1 для України. Вона також висловила думку, що заява Путіна про антиконституційний переворот в Україні - це не що інше як «відчайдушна спроба утримати в Україні свій вплив і свою владу».

Відзначимо, що кандидат на пост глави держави Анатолій Гриценко також «лестно» висловився в сторону президента Росії. Зокрема, Гриценко сказав, що Путін - «хвора і абсолютно неадекватна людина».

Поточний рейтинг відповідальності Петра Порошенка в системі «Слово і Діло» становить 14%. Станом на 15 травня проектом зафіксовані 83 його обіцянки, з яких він виконав 12. Скільки обіцянок політика перебуває в процесі виконання - дивіться у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: