Путін – хвора людина, від якої можна очікувати чого завгодно – Гриценко

Читать на русском

Екс-міністр оборони Анатолій Гриценко назвав президента Росії Володимира Путіна неадекватною людиною.

Про це він заявив в ефірі каналу «Рада», передає його прес-служба.

«Хто бачив останнє інтерв’ю з Путіним, зробив висновок: це хвора людина, абсолютно неадекватна, яка говорить неправду, дивлячись в очі всьому світу. Він сказав: ми хочемо побачити, як українська армія буде стріляти у своїх громадян, коли наші війська будуть стояти позаду за українськими жінками і дітьми. Від такої хворої людини можна очікувати чого завгодно», - прокоментував Гриценко.

В інтерв’ю Путін заявив про закінчення «навчань» російського війська біля кордонів з Україною, але це не значить, що ситуація в Україні вже спокійна, заявив Гриценко. «Ми жодним чином не повинні збавляти пильність, тому що ніхто не обіцяв вивести війська з Криму», - додав він.

За словами Гриценка, українські військові не будуть складати зброю і продовжуватимуть знаходитися у стані повної бойової готовності. «Ніхто не буде зараз приймати рішення про пониження ступеню боєготовності, відміняти плани зайняття ключових районів і розблокування Криму», - запевнив Гриценко.

Нагадаємо, військові РФ постійно намагаються захопити військові частини та інші важливі об’єкти України в Криму. Так, наприклад, російські військові спробували захопити український корабель.

Проте, жодна частина чи корабель в Криму не пішли на ультиматум РФ.

Раніше прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявляв, що Росія і сепаратисти відповідатимуть в судах за ситуацію в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: