Працівникам Порошенко поки від його обіцянок не солодко

Читать на русском

Народний депутат, кандидат в президенти Петро Порошенко обіцяв не проводити скорочення працівників на Roshen через обмеження для компанії з боку Росії, однак у лютому 2014 року стало відомо про зупинку виробничої діяльності кондитерської корпорації.

5 листопада 2013 Петро Порошенко заявив, що результат виробничої війни з Росією не вплине на роботу корпорації і на кількість співробітників у штаті, пише «Слово і Діло».

Однак через чотири місяці, 17 лютого 2014 року, Петро Порошенко оголосив про припинення діяльності Маріупольської кондитерської фабрики внаслідок ускладнення торговельних відносин України із зовнішніми партнерами. Як результат, 21 лютого були звільнені 372 співробітника компанії.

Крім даної обіцянки Петру Порошенко не вдалося виконати ще 8 з 82, зафіксованих системою «Слово і Діло» його обіцянок. Зокрема не виконані обіцянки - за добу відновити бруківку на вул. Грушевського, відремонтувати стадіон «Динамо» і вчасно оголосити план дій Евромайдана від опозиції.

Всього в ході передвиборної кампанії Порошенко дав 38 обіцянок. У разі обрання його президентом України Порошенко обіцяє не допустити впливу Ріната Ахметова і Дмитра Фірташа на політикудосягти енергонезалежності в 2016 році і провести розслідування причин незатребуваності Крюківського вагонобудівного заводу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: