Глава «Укравтодору» Малін порахував кількість ям в Україні

Читать на русском

У ході весняного комісійного огляду автомобільних доріг загального користування спеціальними комісіями Укравтодору виявлено на них понад 3 млн кв. м ямковості.

Про це повідомляється на сайті Державного агентства автомобільних доріг, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, найбільше проблем зафіксовано в Одеській області, де обсяги ям досягають більше 680 тис. кв. м. Не менше проблем і у Львівському регіоні, де виявлено близько 360 тис. кв. м деформацій. «Майже однакова площа, уражена ямами, а це 250-270 тис. кв. м в Івано-Франківській та Донецькій областях», - констатують в «Укравтодорі».

У повідомленні також сказано, всі виявлені недоліки планується ліквідувати протягом року. «Значну частину фінансових ресурсів вже направлено на ліквідацію деформацій покриття, а необхідні види і обсяги робіт із забезпечення безпеки дорожнього руху будуть виконуватися відповідно до раніше затвердженого плану заходів», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, новий керівник «Укравтодору» Олександр Малін заявив про скорочення тих дорожніх підприємств, існування яких є економічно невиправданим.

Нагадаємо, 6 травня Європейський банк реконструкції та розвитку виділив Україні 200 млн. євро в рамках проекту модернізації автомобільних доріг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: