Водійські права можна буде купити дешевше

Читать на русском

Міністерство внутрішніх справ передало право виготовлення посвідчень водіїв, техпаспортів та інших документів суворої звітності Національному банку України, завдяки чому їх вартість знизиться майже наполовину.

Про те, що головна фінансова установа країни відтепер друкуватиме не лише гроші, але й водійські посвідчення та техпаспорти, повідомили у прес-службі МВС, пише «Слово і Діло».

«Якщо при виробництві підприємством «ЄДАПС» посвідчення водія коштувало 198 гривень, то тепер – 114 гривень, а це менше на 40%. Стільки ж коштуватиме і техпаспорт», - повідомляють у МВС.

Крім того, найближчим часом ті ж самі зміни торкнуться внутрішніх та закордонних паспортів, право на друк яких також планують передати головній фінансовій установі України.

Зазначимо, що в Національному банку України заявляли про готовність друкувати бланки для особистих документів українців ще з 2008 року, однак Уряд прийняв таке рішення лише тепер.

Нагадаємо, наприкінці березня прем’єр-міністр Арсеній Яценюк пообіцяв, що протягом 2014 року Україна розпочне видачу біометричних паспортів і запевнив, що їх вартість буде вдвічі нижчою, ніж зараз.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: