Мусій просить Яценюка віддати недобудований корпус «Охматдиту»

Читать на русском

Міністерство охорони здоров'я просить Кабінет міністрів України передати недобудований корпус дитячої лікарні «Охматдит» у руки МОЗу.

«На сьогодні питання добудови нового корпусу дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" проблематичне, оскільки капітальні витрати в державному бюджеті заморожені. Як тільки ми отримаємо цей корпус у відання міністерства, будемо шукати можливість залучення зовнішніх інвестицій, а також шукати кошти всередині країни для завершення будівництва», - заявив Олег Мусій, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини» .

За словами міністра, вартість операції в Україні обійшлася би державі в 2-3 рази дешевше, ніж за кордоном, а це означає, що отримати медичну допомогу зможе більше українських дітей.

16 січня Кабінет міністрів спростував інформацію ЗМІ про скорочення витрат на лікування онкохворих дітей в бюджеті на 2014 рік.

Також 30 квітня Мусій пообіцяв побороти корупцію в сфері охорони здоров'я.

Нагадаємо, Олег Мусій з 27 лютого - міністр охорони здоров'я України. У системі «Слово і Діло» зафіксовано 19 обіцянок Мусія, серед яких обіцянка не урізати зарплати медикам і продовжити реформу охорони здоров'я. Втім, всі обіцянки Мусія поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: