З моїм приходом до Мінздраву корупція зникне – Мусій

Читать на русском

Міністр охорони здоров'я Олег Мусій пообіцяв повністю викорінити корупцію в системі охорони здоров'я України.

«Я в черговий раз хочу задекларувати, що з приходом на посаду міністра охорони здоров'я України я не бачу більше можливості застосовувати будь-які корупційні схеми в системі охорони здоров'я, особливо це стосується державних закупівель», - заявив Мусій, передає кореспондент «Слово і Діло».

Міністр охорони здоров'я запевнив, що відомство готове до обговорення та напрацювання способів боротьби з корупційними схемами, відкатами та іншими діями, що підпадають під кримінальну відповідальність. «Щоб ми забули про те, що Міністерство охорони здоров'я було міністерством закупівель та тендерних торгів, а стало дійсно міністерством здоров'я», - запевнив глава МОЗ.

Крім того, Мусій закликав, представників фармацевтичних компаній у разі отримання корупційних пропозицій, повідомляти про це в Мінздрав.

Нагадаємо, Олег Мусій з 27 лютого - міністр охорони здоров'я України. У системі « Слово і Діло» зафіксовано 15 обіцянок Мусія, серед яких обіцянка не урізати зарплати медикам і продовжити реформу охорони здоров'я. Втім, всі обіцянки Мусія поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: