На чолі Львівської ОДА Сех виконала 1 обіцянку з 12 - «Слово і Діло»

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» зафіксував 12 обіцянок голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех за час її роботи на нинішній посаді.

При цьому 10 з них, станом на 13 травня, мають статус «в процесі», тобто згодом можуть виявитися як виконаними, так і проваленими, одна обіцянка отримала статус «виконано», а ще одна - «не виконано».

Зокрема, було виконано обіцянку нинішнього губернатора Львівщини щодо висадки Алеї Небесної сотні в парку на Левандівці. Водночас обіцянку здати мандат народного депутата вчасно їй виконати не вдалося.

З інших заяв Сех звертають на себе увагу обіцянки про створення муніципальної дружини, яка буде охороняти правопорядок на території області та про фінансування соціальних виплат і пенсій мігрантам з Криму.

Крім того, голова Львівської ОДА пообіцяла сприяти діяльності авіакомпанії «Atlasjet Україна» у Львові. Також вона заявила про необхідність проведення об'єктивного розслідування причин смерті В'ячеслава Чорновола.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 39 обіцянок Ірини Сех, які вона дала як на посту голови Львівської ОДА, так і будучи народним депутатом.

Нагадаємо, що 21 лютого 2014 року колишній губернатор Львівщини Олег Сало написав заяву про відставку з посади голови Львівської ОДА. Рейтинг відповідальності екс-голови Львівської області становить 11% - він виконав тільки 3 обіцянки з 27, зафіксованих системою «Слово і Діло».

2 березня 2014 року указом в. о. Президента України Олександра Турчинова на його місце була призначена Ірина Сех.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: