Фінал кубка України проведуть без глядачів через загрозу терактів - Булатов

Читать на русском

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов повідомив, що фінал Кубка з футболу-2014 відбудеться в Полтаві, однак буде проведено без глядачів.

Про це Булатов повідомив на прес-конференції у Міністерстві молоді та спорту, передає кореспондент «Слова і Діла».

«І далі необхідно проводити (футбольні матчі - ред.) без присутності глядачів. Щодо місця проведення фінального матчу Кубка України інформуємо, що місто Полтава є найбільш прийнятним місцем для проведення цієї гри в контексті забезпечення правопорядку та безпеки», - зачитав Булатов офіційну відповідь МВС до президента ФФУ Анатолію Конькову.

У повідомленні також уточнюється, що у зв'язку з неспокійною обстановкою в державі особовий склад внутрішніх органів МВС переведений на «варіант посиленої служби». У зв'язку з цим значна кількість бійців передислокована з інших регіонів в східні для забезпечення правопорядку.

27 квітня УЄФА опублікував список національних асоціацій, які подали заявки на стандартні пакети матчів, а також на півфінали і фінал, серед яких не виявилося представників України.

На сьогоднішній прес-конференції Булатов також пообіцяв фінансувати кримських спортсменів, якщо ті залишаться громадянами України і не поміняють громадянство на російське.

Серед 8 зобов’язань міністра, що чекають на виконання – нещодавня обіцянка нарешті виплатити призові гроші чемпіонам та призерам Олімпіади в Сочі в повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: