Аваков за допомогою Яценюка підкинув спецназівцям нове обмундирування

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відправився в Слов'янськ для передачі засобів захисту бійцям спецпідрозділу «Омега».

«Летимо транспортником з бійцями в зону АТО під Слов'янськом. Веземо нове обмундирування та засоби захисту для бійців "Омеги", - написав Аваков  на своїй сторінці «Фейсбук», пише «Слово і Діло».

Міністр не залишив без уваги і подяки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка за те, що «бере участь і допомагає особисто».

24 квітня в Міністерстві внутрішніх справ України заявили про початок антитерористичної операції  в місті Слов'янськ Донецької області.

2 травня в відомстві Коваля повідомили, що в Донецькій області затримано чотири особи  з блокпоста сепаратистів, звідки орієнтовно були здійснені постріли з ПЗРК по вертольотах Збройних Сил України.

3 травня в Міноборони України повідомили про загибель 2 бійців  підрозділу 95-ої окремої повітряно-десантної бригади Збройних сил України в результаті атаки бойовиків у Слов'янську.

Рейтинг відповідальності Арсена Авакова склав 26%. З 50 обіцянок  Авакову вдалося виконати 13 , зокрема на сайті МВС були розміщені телефони та адреси вербувальних пунктів створюваних спецпідрозділів МВС. 6 обіцянок Арсена Авакова залишаються в стадії виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: