Єфремов закликає визнати псевдореферендум

Читать на русском

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає неприпустимим ігнорувати волевиявлення жителів Донецької та Луганської областей стати незалежними від України.

"Величезна кількість людей прийшла і висловила свою точку зору. Від цього відмахнутися просто так не можна. І якщо вони висловлюють цю точку зору, то потрібно сідати і розбиратися, що відбувається в цьому регіоні", - заявив Єфремов на засіданні погоджувальної ради парламенту, пише "Слово і Діло".

Лідер фракції ПР зазначив, що особисто був присутній на декількох виборчих дільницях Луганського та Донецького регіонів. Такий, на його думку відчутний "підйом був на референдумі в 2004 році на виборах президента".

9 квітня Олександр Єфремов підкреслив, що не причетний до сепаратистських акцій в південно-східних регіонах України.

Нагадаємо, в цілому поки жодна країна світу не визнала законність організованого сепаратистами плебісциту на сході України. Однак референдум на Луганщині та Донеччині відбувся.

12 травня в. о. президента України Олександр Турчинов повідомив, що в голосуванні на псевдореферендумі в Донецькій області взяли участь 32 % жителів регіону, у Луганській області ця цифра склала 24 % населення.

Рейтинг відповідальності Олександра Єфремова в системі "Слово і Діло" складає 35%. 17 обіцянок лідер фракції виконав. 7 обіцянок і обіцянку посприяти ухваленню законопроекту про прокуратуру залишаються в стадії реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: