Єфремов відхрестився від луганських сепаратистів

Читать на русском

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заперечує свою причетність до сепаратистських акцій у південно-східних регіонах України.

«До мене підходять журналісти і ставлять запитання на кшталт «Олександр Сергійович, вас звинувачують, що ви фінансуєте, вас звинувачують, що ви організовуєте і т. д. і т.п.». Я, щоб не відповідати кожному персонально, хочу заявити тут з цієї трибуни офіційно: це брехня і це провокація», - обурився Єфремов на брифінгу, повідомляє «Слово і Діло».

Він зазначив, що сам не в курсі ситуації, однак його колеги, повернувшись із Луганська, розповіли, що діями з захоплення адмінбудівель займаються громадяни України.

За словами Єфремова, він та інші представники його політичної сили роблять усе можливе, аби повсталі південно-східних регіонів не переходили до радикальних дій.

Як повідомлялося раніше, колишній член Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що сепаратистські заворушення в Луганську фінансує родина Віктора Януковича, а за захопленням Луганського управління СБУ стоїть Олександр Єфремов.

У той самий час в. о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський заявив про відсутність доказів причетності Єфремова до фінансування сепаратистських акцій.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 47 обіцянок Єфремова. Скільки йому вдалося виконати, дивіться в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: