Диверсанти бояться інформації більше спецназу - Аваков

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав українських журналістів поширювати якомога більше інформації на зло російським диверсантам і українським сепаратистам.

Про це Арсен Аваков написав на своїй сторінці «Фейсбуку».

«Як же поперек горла терористам українське телемовлення! Користуйтеся, журналісти! Розмовляйте, люди. Тільки не несіть популістську нісенітницю - і Вас почують. Інформаційна війна, яку ведуть проти нас на Донбасі, небезпечніше куль. Потрібно відповідати і точно і правдиво. Цього боїться ворог пущі спецназу!», - повідомив Аваков, пише «Слово і Діло».

За інформацією міністра в ніч на 12 травня слов'янські сепаратисти обстріляли телевежу і українських бійців 14 мінометними пострілами. Постраждалих немає. Обстріл відбувався з-за житлових будинків.

2 травня командувач Національною гвардією Степан Полторак заявив про практично повне звільнення Слов'янська  від терористів.

7 травня в.о. глави Міноборони України Михайло Коваль заявив про погрози сепаратистів підірвати всі адмінбудівлі Слов'янська Донецької області. Також в Міноборони повідомили про встановлення сепаратистами ракетних комплексів «Фагот».

Варто нагадати, що голова Донецької ОДА Сергій Тарута  дав можливість жителям Слов'янська обрати президента в іншому місці. Яке саме це буде місто не уточнюється.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 50 обіцянок Арсена Авакова. Міністр розмістив контактні телефони та адреси вербувальних пунктів створюваних спецпідрозділів МВС і виконав ще 12 обіцянок. Стабілізувати ситуацію на Сході, а також виконати ще 5 обіцянок Аваков не зміг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: