Жителі Слов'янська оберуть президента в іншому місті – Тарута

Читать на русском

Губернатор Донецької області Сергій Тарута заявив, що у зв'язку зі сформованою ситуацією, жителі Слов'янська в день виборів президента України голосуватимуть в іншому місті.

«У зв'язку зі складнощами проведення виборів у Слов'янську керівництво Донецької області для гарантування безпеки домовилося з Центральною виборчою комісією про перенесення окружної комісії в інше місто», – заявив Тарута, передає кореспондент «Слова і Діла». В яке саме місто планується перенесення, голова Донецької облдержадміністрації не уточнив.

В той самий час Тарута вважає, що, незважаючи на можливі загрози, вибори президента країни на Донеччині все ж відбудуться. «Для цього всі необхідні можливості є. Поки ми перебуваємо в тому регламенті, який забезпечує проведення виборів 25 травня», – з упевненістю заявив Тарута.

Нагадаємо, Сергій Тарута з 2 березня – голова Донецької облдержадміністрації. В системі «Слово і Діло» зафіксовано 21 обіцянку Тарути. Одна обіцянка про те, що після 14 березня 2014 року кривавих заворушень у Донецькій області більше не буде, чиновник не виконав. Ще 20 обіцянок, серед яких обіцянка стабілізувати ситуацію в Донецькій області й не дати можливості терористам там панувати, поки залишаються в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: