Тимошенко вимагає від Путіна визнання у брехні

Читать на русском

Юлія Тимошенко вважає, що Володимир Путін повинен визнати свою заяву про відкладення сепаратистами референдуму на сході України неправдивою або ж подарувати світові спокій.

«Я звертаюся до Володимира Путіна або визнати, що його заяви є неправдивими, або втілити їх у життя», – сказала Юлія Тимошенко, пише «Слово і Діло».

Лідер «Батьківщини» сподівається, що президент Росії все ж таки наважиться припинити неоголошену війну та «припинить сіяти нестабільність» в Україні.

Нагадаємо, 7 травня на зустрічі з представником ОБСЄ Володимир Путін вирішив закликати сепаратистів на сході України не проводити референдум 11 травня.

Своєю чергою, донецький губернатор Сергій Тарута запропонував владі в Києві провести референдум 15 червня, а не 11 або 25 червня, як того хоче Донецька народна республіка.

В системі «Слово і Діло» зафіксовано 217 обіцянок. Перебуваючи в місці позбавлення волі, Юлія Тимошенко не допустила введення двомовності в Україні, перерахувала гроші зі своєї виборчої кампанії у фонд підтримки Руху нацонального опору та виконала ще 51 обіцянку. Домовитись про мирне звільнення Донецької ОДА Тимошенко не вдалося. Окрім цієї обіцянки, їй не вдалося виконати ще 46117 обіцянок залишаються у процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: