Тимошенко просить у світу військового захисту

Читать на русском

Кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вважає, що світ повинен надати Україні військовий захист і повстати проти Путіна.

«Я буду звертатися до лідерів Європейського союзу, Сполучених Штатів, Великобританії, щоб вони змінили свою концепцію захисту України ... щоб вони зараз обміркували план військового захисту від окупантів, від агресії, від війни, яку нам практично оголосив Кремль», – заявила Тимошенко в ефірі першого національного, пише «Слово і Діло».

За словами кандидата в президенти, захист країни – це не тільки питання для самої України, а й для всього світу. Оскільки, як запевняє Тимошенко, найбільшою загрозою для будь-якої світової країни сьогодні є Володимир Путін. «Ми всі разом, всі вільні народи, всі країни, які хочуть зберегти світовий порядок, повинні повстати проти Путіна, зупинити його, зупинити диктатуру і авторитарний режим у Росії і, нарешті, дати волю як Україні, так і всім іншим народам колишнього Радянського Союзу, які сьогодні страждають від диктатури», – заявила Тимошенко.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 210 обіцянок Юлії Тимошенко. 50 із них, серед яких і обіцянка не допустити двомовності в Україні, а також подати позови в зарубіжні суди проти "корупційного оточення Януковича", зафіксовані як виконані. Ще 45 обіцянок, зокрема, запропонувати ефективний план антикризових заходів і докласти всіх зусиль для мирного зняття блокади Донецької ОДА Тимошенко виконати не вдалося. Ще 115 обіцянок політика залишаються у процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: