Серед загиблих і поранених під Слов'янськом є росіяни та чеченці - Аваков

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков констатував втрати серед росіян, чеченців і кримчан під Слов'янськом.

Про це Аваков написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні наші втрати – 4 бійця і 20 поранених. За нашою оцінкою, в терористів втрати понад 30 осіб. Поранених десятки. Дуже багато кримчан, зустрічаються і росіяни. Сьогодні були й чеченці. Вертоліт здійснив аварійне приземлення, льотчиків врятували», – написав Аваков.

Крім того, Аваков визнав, що в Україні немає адекватних підрозділів і звернувся до небайдужих громадян із закликом допомогти силовикам.

«У нас армію розвалювали методично. В нас немає адекватних спецпідрозділів. Те, що зараз відбувається – це бойове злагодження, перше за багато років... Зрозумійте і допомагайте, кожен на своєму місці – чим може», – закликав міністр.

Аваков також укотре повідомив, що російські диверсанти ховаються за мирних жителів і користаються з того, що українські військові не можуть по них стріляти.

Нагадаємо, 6 травня Аваков звинуватив прокурора Одеси в пособництві проросійськи налаштованим активістам, що спровокувало вуличні бійки та пожежу в місті 2 травня.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 46 обіцянок Арсена Авакова, 13 із яких виконані, а 6 провалені. Зокрема, до 26 березня Аваковим не було проведено інвентаризації зброї, а також не надійшло обіцяної жорсткої реакції на захоплення райвідділу МВС у Слов'янську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: