Царьов нарешті передав до ЦВК заяву про відмову від участі у виборах

Читать на русском

Кандидат у президенти Олег Царьов передав до Центральної виборчої комісії заяву про зняття своєї кандидатури з виборів президента України.

Свою заяву народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов не зміг подати особисто - заяву, написану рукою регіонала, 1 травня до ЦВК приніс уповноважений представник політика, пише «Слово і Діло» з посиланням на Українські новини.

29 квітня стало відомо, що Царьов прийняв рішення зняти свою кандидатуру з виборів президента України. Наступного дня заступник голови ЦВК Андрій Магера повідомив, що Царьов ще не подав заяву про зняття своєї кандидатури. Магера уточнив, що відповідну заяву Царьов може подати до ЦВК не пізніше 1 травня.

Нагадаємо, 1 травня Наталія Королевська також вирішила відмовитися від президентських амбіцій і подала до ЦВК заяву про зняття своєї кандидатури з майбутніх виборів.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 20 обіцянок Царьова. Політик виконав поки лише три.

Раніше Царьов обіцяв не знімати свою кандидатуру на пост президента ні за яких обставин. Проте ще раніше він пообіцяв, що таки зніме кандидатуру з президентських виборів, якщо так вирішить т.зв. «Південно-східний рух».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: