Королевська вирішила відмовитися від президентських амбіцій

Читать на русском

Кандидат у президенти України Наталія Королевська вирішила зняти свою кандидатуру з виборів, подавши відповідну заяву до Центральної виборчої комісії.

«Я зняла свою кандидатуру з президентських виборів. Я вважаю, що ці вибори перетворилися на змагання окремих політиків, і фактично розколюють країну», - написала Королевська у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За її словами, вона йшла на вибори для того, щоб «зробити все для соціального захисту громадян». «Але статус кандидата в президенти заважає і не дає можливості займатися цим повною мірою», - додала вона.

Королевська також звернулася до діючого уряду і ЦВК зробити все, щоб вибори відбулися. «Важливо, щоб вони відбулися по всій країні. Принципово важливо, щоб люди по всій країні - і в Донецьку, і в Слов'янську, і в Харкові, і у Львові змогли прийти і зробити свій вибір. Дати можливість проголосувати потрібно всім», - підкреслила політик.

Нагадаємо, раніше народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов також заявив про те, що він знімає свою кандидатуру з виборів Президента України, але заступник голови ЦВК України Андрій Магера сказав, що заяву про зняття своєї кандидатури Царьов не подавав. Втім, пізніше стало відомо, що заяву Царьова про зняття своєї кандидатури з виборів президента України, написане рукою регіонала, 1 травня до ЦВК приніс уповноважений представник політика.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 153 обіцянки Королевської. Скільки їй вдалося виконати, дивіться в рейтингу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: