Царьов зняв свою кандидатуру з президентських виборів

Читать на русском

Народний депутат, кандидат у президенти України Олег Царьов заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів Президента України.

«Я прийняв рішення зняти свою кандидатуру, бо бачу: в ​​подібних умовах кандидатський статус неефективний», - написав Царьов на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Я зареєструвався кандидатом на пост Президента. Моєю головною метою було використовувати кандидатський статус для того, щоб донести голос Південного Сходу до жителів решти України, в тому числі західної», - йдеться в заяві. Але, за словами Царьова, «київська влада, в порушенні всіх демократичних норм, позбавила мене цієї можливості».

Він також закликав решту кандидатів - Петра Симоненка, Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка, Ріната Кузьміна та інших, базовий електорат яких знаходиться на Південно-Сході, знятися з виборів.

«Виборам, які проходять на тлі громадянської війни, треба оголосити бойкот! Ви ризикуєте опинитися в ролі зрадників інтересів своїх виборців, які зараз на протестних акціях відстоюють свою людську гідність і право зберегти рідну культуру, мову і традиції», - звернувся Царьов до кандидатів.

Нагадаємо, 11 квітня народний депутат України Олег Царьов заявив, що зніме свою кандидатуру з президентських виборів, якщо так вирішить так званий «Південно-східний рух», лідером якого він є на даний момент. Але вже 14 квітня в інтерв'ю каналу ICTV він змінив свою думку і пообіцяв, що не зніме свою кандидатуру на пост президента ні за яких обставин.

Проектом «Слово і Діло» зафіксовано 20 обіцянок Царьова, 3 з яких були виконані, а 2 - провалені. Які обіцянки політика перебувають у процесі виконання - дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: