Болотських уже не контролює Луганську ОДА

Читать на русском

Вслід за будівлею СБУ, луганські мітингувальники зайняли ще й приміщення обласної адміністрації.

Про це з посиланням на Hromadske повідомляє «Слово і Діло».

За останньою інформацією, частина протестувальників, що перебували у приміщенні СБУ, взяла штурмом будівлю Луганської ОДА. Це відбулося після того, як сплив термін ультиматуму, виставленого сепаратистами українській владі.

Нагадаємо, вчора луганські сепаратисти виставили вимогу амністувати «політв’язнів», відмінити підвищення комунальних тарифів та закріпити статус російської мови як другої державної. У разі невиконання вимог протягом доби, мітингувальники погрожували «більш рішучими діями».

Сергій Тігіпко заявив, що будівлю Луганського управління СБУ протестувальники готові звільнити в обмін на можливість призначити власного губернатора.

Нагадаємо, 18 квітня голова Луганської обласної адміністрації Михайло Болотських пообіцяв, що візьме на особистий контроль мирне врегулювання конфлікту із захопленою будівлею місцевого управління Служби безпеки України.

13 квітня депутат від УДАРу Ірина Геращенко звинуватила Болотських у бездіяльності в ситуації з сепаратистами.

Загалом, Болотських виконав 4 із зареєстрованих «Словом і Ділом» 20-ти обіцянок. Правда, серед виконаних обіцянок чиновника немає жодної з тих, які він дав на посаді голови Луганської ОДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: