У Сех львів’ян закликають не виходити на масові акції 1 та 9 травня

Читать на русском

Львівська обласна рада опублікувала звернення до жителів регіону з проханням не виходити на масові акції 1 та 9 травня, аби не провокувати конфлікти.

Про це із посиланням на прес-службу Львівської ОДА повідомляє «Слово і Діло».

У облраді впевнені, що провокацій на травневі свята не уникнути: «Очікувати, що Путін відмовиться від своїх планів на Україну не варто. Росія повертається до звичної для себе практики спецоперацій та провокацій. Нині вже відомо, що наступний етап плану дестабілізації ситуації - здійснення провокацій на Заході України», - йдеться у повідомленні прес-служби.

«Зважаючи на це, закликаємо всі політичні сили Львівщини, громадські організації, активістів та свідомих громадян відмовитись від будь-яких масових акцій у дні, що використовуються для розпалювання ворожнечі в Україні в останні роки. Мова передусім йде про 1 та 9 травня», - заявили депутати обласної ради у зверненні до місцевих жителів.

Нагадаємо, 24 березня міністр культури України Євген Нищук спростував чутки про скасування свят 8 березня та 9 травня.

Пізніше народний депутат Геннадій Москаль заявляв про можливі провокації в день річниці СС «Галичина».

Ірина Сех очолює Львівську обласну адміністрацію з 2 березня 2014 року. «Слово і Діло» зафіксувало загалом 39 обіцянок чиновниці, більшість із яких нині чекають на виконання. Про те, які обіцянки Сех уже виконала – читайте на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: