Аваков припускає, що вибори відбудуться не в усіх регіонах України

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що вибори президента 25 травня можуть відбутися не у всіх областях України.

Про це Аваков заявив в інтерв’ю BBC, повідомляє «Слово і Діло».

Водночас, міністр підкреслив, що вибори відбудуться неодмінно. Ситуацію на сході України Аваков назвав проявами «російського імперіалізму», які заважають українській владі налагодити діалог з власними громадянами. Замість того, щоб вирішувати проблему силою, влада, на думку очільника МВС, має говорити з людьми, що «шоковані революцією».

«Слово і Діло» вже повідомляло про те, що ЦВК заблокувала доступ до реєстру виборців у кількох виборчих округах Донецької області через загрозу несанкціонованого доступу.

Про те, що головною метою сепаратистського заколоту на східній Україні є зрив виборів заявляв губернатор Харківщини Ігор Балута. Намір зірвати вибори відкрито демонстрував і один із кандидатів Олег Царьов.

Арсен Аваков виконав майже третину із 45 обіцянок, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Втім, найбільш значущі обіцянки міністра поки що не можна віднести до виконаних. Серед них – кадрова чистка міліції у східних областях та гарантія безпеки мирним жителям, незважаючи на проведення антитерористичної операції. Ще 6 обіцянок Аваков не виконав. Які саме – дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: