Бондаренко демонтував ринок біля ЦВК з двотижневим запізненням

Читать на русском

Київська міська державна адміністрація демонтувала ринок, розташований біля будівлі Центральної виборчої комісії.

«26 квітня працівники КП «Київблагоустрій» демонтували незаконний ринок на площі Лесі Українки, 1 біля Центральної виборчої комісії», - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА, пише «Слово і Діло».

Глава КМДА Володимир Бондаренко розповів, що останнім часом стихійний ярмарок перетворився на осередок несанкціонованої торгівлі, яка налічує близько 50 наметів, жодна з яких не має дозвільної документації на розміщення засобів пересувної торгівлі на території міста.

Крім того, за словами директора департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергія Садового вказаний ринок знаходився в повній антисанітарії, а підприємцями постійно здійснювалося незаконне споживання електроенергії.

Відзначимо, що нинішній глава КМДА Володимир Бондаренко 10 квітня 2014 року запевнив, що протягом доби стихійний сільськогосподарський ринок біля стін ЦВК, який на бульварі Лесі Українки, буде демонтований, але обіцянку не стримав.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 52 обіцянки Володимира Бондаренка, з яких він виконав тільки одну. Більшість зобов'язань, які взяв на себе нинішній глава КМДА, зараз в процесі виконання. Так, нещодавно Бондаренко пообіцяв боротися з незаконними МАФами і повернути Києву статус найзеленішої столиці Європи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: