Тягнибок виступив проти референдуму до стабілізації ситуації в країні

Читать на русском

Лідер «ВО «Свобода» і кандидат у президенти України Олег Тягнибок вважає неприпустимим проведення референдумів до стабілізації ситуації в країні.

«Ми виступаємо категорично проти проведення будь-яких референдумів в країні, коли на сході орудують терористи і російські диверсанти», - цитує Тягнибока прес-служба партії, пише «Слово і Діло».

«До того часу, поки не будуть затримані і покарані сепаратисти, ліквідовані терористи і російська агентура, що чинить беззаконня і порушує права мирних людей на нашій території, і мови про референдум бути не може», - йдеться в повідомленні партії.

За словами депутата, ніякого чесного волевиявлення під дулами автоматів озброєних терористів в умовах зовнішньої агресії провести неможливо. «Інакше це буде повторення псевдореферендума в Криму, коли людей примусово зганяли на голосування озброєні терористи, а результати референдуму писали в Кремлі», - зазначив Тягнибок.

На думку політика, проведення референдуму в таких умовах вигідно лише Росії, при цьому в умовах збройного вторгнення він не буде повністю відображати настрої в країні.

Нагадаємо, раніше народний депутат Олег Тягнибок заявив, що фракція «ВО «Свобода» у Верховній Раді не має наміру підтримувати амністію протестувальників у південно-східних областях України.

Рейтинг відповідальності Олега Тягнибока в системі «Слово і Діло» на даний момент складає 20%. Із зафіксованих проектом 60 обіцянок він поки що виконав 12. Зокрема, як і обіцяв, він та Ірина Фаріон не увійшли до складу коаліційного уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: