Тимошенко має намір зробити Україну центром світу

Читать на русском

Кандидат у президенти від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що Україна може стати прикладом для інших країн світу завдяки проведенню докорінних реформ.

Про це вона заявила на зустрічі з підприємцями Дніпропетровщини, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Батьківщини».

«Я бачу завданням президента країни саме це - спробувати зробити Україну центром світу», - сказала Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» впевнена, що для докорінних реформ в управлінні країною потрібно максимально широко залучити до цього процесу громадянське суспільство.  

«Просто передати владу від однієї гілки влади до іншої - це практично нічого не змінює. Нам потрібно побудувати принципово нові правила життя, які… включать кожного у процес управляння країною», - додала вона.

В іншому разі, зі слів Тимошенко, на Україну можуть чекати нові революції.

Нагадаємо, напередодні Тимошенко провела кілька зустрічей у Донецьку щодо розблокування будівлі місцевої ОДА. Раніше вона пообіцяла відмовитися від рекламної кампанії на виборах, а заощаджені кошти передати на підтримку руху національного опору російській окупації. 

29 березня Тимошенко подала до Центрвиборчкому документи для реєстрації кандидатом у президенти. В той самий час вона заявила, що в разі своєї перемоги на виборах буде готова піти з влади, якщо того вимагатимуть громадяни.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовані 193 обіцянки Юлії Тимошенко. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: