Тимошенко в Донецьку домовлялася про розблокування ОДА

Читать на русском

Кандидат у президенти України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела в Донецьку кілька зустрічей щодо продовження переговорів із розблокування будівлі Донецької ОДА.

Про це повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко, передає «Слово і Діло».

Тимошенко приїхала до Донецька з Дніпропетровська, де в першій половині дня провела зустрічі з батьками героя Небесної сотні Сергія Нігояна та учасниками автопробігу «Схід і Захід разом». «Сьогодні ми відкрили дошку пам’яті Сергія Нігояна. Я переконана, що сьогодні для всієї нашої Небесної сотні дошки в душі та в серці кожного з нас, і завжди ми будемо їх пам’ятати. Але мені хотілося, щоб кожна дитина, яка буде виховуватися й отримувати освіту в школі, де вчився Сергій Нігоян, просто знала про цей подвиг і пам’ятала Сергія і всіх, хто поклав життя за Україну під час Революції гідності», - заявила Тимошенко на відкритті пам’ятної дошки на будинку школи, в якій навчався Сергій Нігоян.

У Донецьку вона була з 17.30 до 22 години. Про деталі переговорів не повідомляється.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 193 обіцянки Тимошенко. Наразі вона виконала 50. Які саме, дивіться в рейтингу.

Так, Тимошенко обіцяла присвятити виконанню вимог Майдану «кожну хвилину свого життя». А також заявляла, що Україна більше не здасть жодного сантиметра своєї території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: