Тимошенко відмовиться від піару, а гроші віддасть на спротив окупації

Читать на русском

Кандидат в президенти від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко пообіцяла відмовитися від рекламної кампанії на виборах, а зекономлені кошти передати на підтримку руху національного опору російській окупації.  

Про це вона сказала в ефірі каналу ICTV, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії «Батьківщина».

«Не можна їздити з турами по Україні, ліпити білборди та демонструвати рекламу по телебаченню, їздити з концертами на великих сценах… Я прошу всіх ці гроші - на рекламу, на біл-борди - перерахувати у фонд підтримки руху національного опору. Я зроблю це… першою. Ніякої реклами», - підкреслила Тимошенко.

Таким чином, лідер «Батьківщини» закликала всіх кандидатів у президенти послідувати її прикладу.

«Треба зараз, щоб кожен кандидат в президенти відмовився від цього лушпиння, якою є PR-програма кожного кандидата, а зайнятися реальним захистом України», - додала вона.

Також Тимошенко заявила, що ініціюватиме створення руху національного опору та закликала вступати до нього всіх колишніх військових, екс-працівників правоохоронних органів та патріотично налаштованих громадян.  

«Закликаю всіх, хто має досвід у військових операціях, має досвід служби в армії, в Службі безпеки України, в інших спецпідрозділах згуртуватися і створити рух національного опору», - зазначила політик.

Нагадаємо, 14 квітня Верховний суд скасував вирок Печерського райсуду Києва, яким екс-прем’єра Юлію Тимошенко було засуджено на сім років за підписання газових контрактів з Росією.

29 березня лідер «Батьківщини» надала до Центрвиборчкому пакет документів для реєстрації в якості кандидата у президенти України. В той же час Тимошенко заявила, що в разі своєї перемоги на виборах вона буде готова піти з влади, якщо того вимагатимуть громадяни.

Наразі проектом «Слово і Діло» зафіксована 131 обіцянка Тимошенко, 50 із яких були виконані, а 44 провалені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: