Тимошенко просить у США протиповітряне та протитанкове спорядження

Читать на русском

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко звернулася до Конгресу Сполучених Штатів із проханням підтримати Україну військово-технічними засобами захисту.

Про це повідомляється на офіційному сайті об’єднаної опозиції, зазначає «Слово і Діло».

«Очевидно, що агресія з боку Росії містить не лише економічний та політичний, а й військовий компонент. Тому Україні потрібна всебічна допомога», зазначає Тимошенко. В поняття «всебічної допомоги» політик включає, зокрема, і засоби оборони від танків та атак із повітря. Також вона просить надати українським збройним силам консультації.

Також лідерка «Батьківщини» заявила, що українська армія потребує комунікаційного обладнання, авіаційного пального та захисного спорядження.

«Якщо дозволити розчленування України і не дати переконливу відповідь на агресію, що підриває систему міжнародного права, це стане каталізатором руйнування регіональної та  міжнародної безпеки», - додала Тимошенко.

Нагадаємо, днями Юлія Тимошенко заявила про намір створити рух національного опору російській окупації та віддати на нього гроші, призначені для проведення своєї передвиборної кампанії. Ідею створення такого руху не підтримав інший кандидат у президенти Петро Порошенко. Останній вважає, що інструментом політиків у цьому питанні можуть бути виключно переговори.

«Слово і Діло» зафіксувало 193 обіцянки Юлії Тимошенко, з них вона виконала чверть. Так, лідерка об’єднаної опозиції заявляла, що не допустить двомовності в Україні та буде судитися із «корупційним оточенням» екс-президента Януковича в міжнародних судах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: