Порошенко розкритикував ідею Тимошенко про створення руху опору

Читать на русском

Народний депутат, кандидат в Президенти Петро Порошенко не підтримує ідею щодо створення народних формувань для боротьби з сепаратистами на кшталт «руху національного опору».

Про це він заявив на брифінгу в Верховній Раді, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Будь-які громадські ініціативи, в тому числі зі створенням громадських штабів опору, можуть лише дестабілізувати ситуацію і загострити протистояння», - підкреслив він.

На думку Порошенка, головною функцією політиків в нинішніх умовах повинно бути спілкування з людьми в регіонах, де існує загроза сепаратизму.

Крім того, кандидат в президенти вважає, що такої загрози зараз не існує на півдні України, зокрема, в Миколаївській та Херсонській областях, де, з його слів, панують проукраїнські настрої.

Порошенко підкреслив, що в діях влади по подоланню сепаратизму «занадто багато політики, занадто мало професіоналізму».

Нагадаємо, 14 квітня кандидат в Президенти від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила про свою ініціативу щодо створення «руху національного опору» та закликала вступати до нього всіх колишніх військових, екс-працівників правоохоронних органів та патріотично налаштованих громадян.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 60 обіцянок Петра Порошенка, із яких наразі виконано 20%. Нещодавно політик пообіцяв продати концерн Roshen у разі перемоги на президентських виборах, а також позбавити економіку України від газового тиску Москви вже за 3 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: