Симоненко впевнений , що влада і ПР разом заборонять Компартію

Читать на русском

Лідер Компартії Петро Симоненко впевнений, що влада домовилася з Партією регіонів про заборону діяльності його політичної сили.

Про це він сказав на прес-конференції в інформагентстві ГолосUA, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КПУ.

«Ви зверніть увагу, яка риторика і які гасла звучали на Майдані: «Банду геть!» Проти кого боролися тоді? Це була партія влади, Партія регіонів. Потім частина «регіоналів» пішла обслуговувати інтереси влади, і тезу «Банду геть!» вже зняли», - зазначив Симоненко.

Як повідомлялося раніше, в березні народний депутат В'ячеслав Кириленко вніс і зареєстрував у ВР законопроект про заборону Компартії в Україні.

Кандидат в Президенти України, народний депутат Олег Ляшко заявив, що після перемоги на виборах заборонить Компартію.

У своїй програмі на виборах Президента інший кандидат Олександр Клименко заявив, що сприятиме загальносвітовому засудженню комуністичної ідеології на рівні з нацизмом.

Скасувати реєстрацію Комуністичної партії України обіцяв в 2012 році нинішній глава СБУ Валентин Наливайченко.

Поточний рейтинг відповідальності лідера КПУ Петра Симоненко в системі «Слово і Діло» становить 12 %. Проектом зафіксовані 68 його обіцянок, з яких він поки зміг виконати лише 8. 9 квітня Симоненко пообіцяв, що він і фракція Компартії у Верховній Раді підтримають всі рішення про люстрацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: