Росія має засудити сепаратистів, а Україна з ними розбереться – Яценюк

Читать на русском

Росія має на міжнародному рівні засудити дії сепаратистів та терористів на Сході України, а українська влада з ними розбереться.

Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає корреспондент «Слово і Діло».

«Росія – єдина країна, яка фактично підтримує терроризм в Україні. І це в той час, коли в самій Росії вчора відбулося дві антитерористичні операції – в Нальчику та Махачкалі. А на думку Росії, Україна зараз придушує протести», - заявив Яценюк.

Яценюк заявив, що зараз в РФ з'явився новий товар на експорт. «Окрім нафти й газу експортують терроризм в Україну», - зазначив він.

«Раніше Путін про сортири розповідав, а зараз почав підтримувати терористів сусідніх країн», - цю фразу Яценюк сказав російською мовою.

Також він додав, що сьогодні міністру закордонних справ будуть надані директиви, які він представить на чотиристоронньому з'їзді з українського питання, який має відбутися в Женеві 17 квітня. «Серед іншого – це вимога до Росії засудити терористів та вимога до них звільнити приміщення держустанов», - зауважив прем'єр.

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що в Україні заарештовано офіцерів Головного розвідувального управління Російської Федерації.

Раніше Яценюк обіцяв стабілізувати ситуацію у Донецькій та Луганській областях.

Всього в системі «Слово і Діло» зфіксовано 230 обіцянок Яценюка. Скільки йому вдалося виконати – дивіться в рейтингу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: