Ярема пообіцяв виділити квартиру сім'ї загиблого офіцера СБУ

Читать на русском

Перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема заявив, що загиблого у Слов'янську в зіткненні з сепаратистами капітана СБУ Геннадія Біліченка представлять до державної нагороди, а його родині дадуть квартиру в Полтаві.

«Я знаю, що керівництвом Служби безпеки України сьогодні вживаються заходи для того, щоб підтримати родину офіцера. Наскільки мені відомо, сім'ї запропонована квартира в Полтаві», - повідомив Ярема після церемонії прощання з Біліченко в Полтаві, пише «Слово і Діло» з посиланням на Укрінформ.

За його словами, уряд України сьогодні розглядає питання про представлення загиблого капітана СБУ до державної нагороди.

Міністр також зазначив, що винні у вбивстві Біліченко не уникнуть покарання.

«Терористи, які орудують на території України, будуть покарані, і для цього в Україні проводиться широкомасштабна антитерористична операція. Ніхто із злочинців, що підняли руку на життя українського офіцера, не уникне відповідальності», - запевнив Ярема.

Як повідомлялося раніше, міністр МВС Арсен Аваков повідомив про перші жертви і поранення в ході спецоперації в місті Слов'янськ Донецької області.

Відзначимо, раніше в. о. Президента України Олександр Турчинов провів телефонну розмову з генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном, в якому зазначив, що Україна не заперечує проти того, щоб провести спільну антитерористичну операцію з миротворчими силами ООН на сході України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: