У Наливайченка перші втрати під час спецоперації на Донеччині

Читать на русском

В. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков, що нині перебуває в Донецькій області, повідомив про перші жертви та поранення під час спецоперації в місті Слов’янську на Донеччині. За його даними, серед загиблих є офіцер СБУ.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Служба безпеки України, чиї підрозділи беруть участь у звільненні адмінбудівель міста, понесла перші втрати: наразі Аваков нарахував 1 загиблого та 5 поранених. Серед останніх – керівник Антитерористичного центру СБУ. Є постраждалі й серед сепаратистів – у прес-службі Донецької обласної адміністрації повідомляють про 4 поранених.

Про початок антитерористичних заходів у Слов’янську очільник МВС оголосив кількома годинами раніше. В повідомленні в. о. міністра йшлося про те, що в ній братимуть участь усі силові підрозділи внутрішніх військ, у тому числі СБУ. Нагадаємо, 8 квітня Аваков заявляв про проведення спецоперації на всьому південному сході країни у зв’язку з численними захопленнями адміністративних будівель. Тоді будівлю Харківської ОДА вдалося звільнити без кровопролиття.

«Слово і Діло» продовжує реєструвати обіцянки Валентина Наливайченка, список яких нині нараховує 36 позицій. Які саме зобов’язання взяв на себе голова Служби безпеки України, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: