У Коломойського «зеленим чоловічкам» обіцяють «другий Сталінград»

Читать на русском

Сьогодні, 14 квітня, у Дніпропетровській області почнуть формувати спеціальний батальйон для захисту жителів регіону від організованих диверсійних груп.

Про це із посиланням на «Обозреватель» пише «Слово і Діло».

«Сьогодні рішенням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова створена нормативна база для формування частин самооборони жителів східних та південних областей України від диверсійних атак та нападів невідомих озброєних угрупувань без розпізнавальних знаків», - повідомив 13 квітня заступник голови Дніпропетровської обласної адміністрації Геннадій Корбан. Він підкреслив, що всі деталі уже узгоджені з очільником правоохоронного відомства.

«Я уповноважений заявити, що завтра в Дніпропетровську ми починаємо формування батальйону спеціального призначення «Дніпро», - додав Корбан і попередив: «Всі, хто хоче влаштувати війну в області, повинні знати, що Дніпропетровськ стане для них другим Сталінградом, тільки у цій битві переможе український народ».

Про підготовку до зустрічі диверсантів говорять і у Штабі національного захисту області, що вже організував 9 блокпостів на кордонах Дніпропетровщини.

«Слово і Діло» зареєструвало усього 10 обіцянок Ігоря Коломойського, який, нагадаємо, із березня 2014 року очолює Дніпропетровську обласну адміністрацію. Усі обіцянки Коломойського нині в процесі виконання. Так, нещодавно голова ДОДА зобов’язався забезпечити спокій у регіоні та надати пальне військам на Півдні та Сході країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: