Сенченко готовий штурмувати СБУ в Луганську

Читать на русском

Заступник голови Адміністрації Президента Андрій Сенченко заявив, що якщо переговори про звільнення будівлі не дадуть результату, в найближчі години може початися штурм.

«Якщо в найближчі години, до кінця дня люди, які зі зброєю в руках усередині будівлі СБУ не усвідомлять усіх перспектив, то доведеться проводити штурм», - заявив Сенченко, пише «Слово і Діло» з посиланням на 0642.ua.

«Ці люди зі зброєю - вони терористи, вони встановили в будівлі міни і розтяжки. Якщо вони не здадуться, то доведеться вдатися до сили», - сказав він.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи відомо, що це за люди і чи є серед них афганці Сенченко відповів: «Потрібно розуміти, що розтяжки вихователі дитячих садків не ставлять. Це частина спецоперації ГРУ Російської Федерації. Ці люди скеровуються звідти. Для нас це абсолютно очевидно».

Сенченко також повідомив, що терористів попереджають про наслідки. «Але якщо вони не здадуться, це прямий шлях до того, що буде дано команду стріляти на враження», - підсумував він.

Нагадаємо, в Луганську п'яту добу влада і правоохоронні органи ведуть переговори з загарбниками будівлі управління СБУ. Збройні сепаратисти продовжують утримувати адмінбудівлю.

9 квітня міністр МВС Арсен Аваков заявив, що сепаратистська криза в Луганську буде вирішена протягом 48 годин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: