Тимошенко пообіцяла об’їхати кожне українське село

Читать на русском

Кандидат у президенти від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що особисто відвідає більшість сіл в Україні.

Про це вона сказала на зустрічі з жителями с. Пірогівці Хмельницької області, передає «Слово і Діло» з посиланням на офіційний сайт політика.

«Я хочу об'їхати не лише за час виборчої кампанії, а й після виборчої кампанії буквально кожне село, щоб зрозуміти, чим ви живете, щоб зрозуміти, що робити далі. Я буду слухати і діяти так, як ви мені доручите», - пообіцяла лідер «Батьківщини».

Вона також додала, що у вирішенні загальнодержавних проблем влада повинна спиратися на ситуацію не лише у великих містах.

Нагадаємо, кандидат у президенти Валерій Коновалюк пообіцяв створити пільгові умови для залучення інвестицій у соціальну сферу села, а інший кандидат - Ренат Кузьмін  - реформувати сільське господарство в країні.

Своєю чергою, ще один кандидат на пост Голови держави Олександр Клименко анонсував пріоритетне спрямування бюджетних коштів на розвиток інфраструктури в сільській місцевості.

Поточний рейтинг Юлії Тимошенко в системі «Слово і Діло» становить 39%. Із зафіксованих проектом 127 обіцянок вона наразі зуміла виконати 50.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: