ПР уповноважила Добкіна на переговори з Росією і США

Читать на русском

Партія регіонів висловлює готовність представити інтереси південного сходу України в переговорах між Україною, Росією, Євросоюзом і США щодо врегулювання кризи у східних та південних областях.

Це рішення ухвалила президія політради партії увечері 9 квітня, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ПР.

«Партія регіонів володіє у 8 південно-східних областях України представництвом у місцевих радах, а також найбільшою фракцією в українському парламенті, тому має підстави запропонувати як парламентера Михайла Добкіна», - сказано в повідомленні прес-служби.

Як відомо, вчора Добкін вже намагався виступити переговірником у конфлікті біля Луганського облуправління СБУ, але там його зустріли вкрай агресивно і виштовхали за барикади.


Нагадаємо, 29 березня з'їзд ПР підтримав висунення екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна на позачергових президентських виборах.

11 березня Добкін заявив, що не відмовиться від планів балотуватися в президенти, навіть перебуваючи під домашнім арештом. Раніше він був затриманий за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Системою «Слово і Діло» станом на 10 квітня зафіксовані 173 обіцянки Михайла Добкіна. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті. Бувши губернатором Харківської області, він виконав обіцянку до кінця 2013 року погасити заборгованість із виплати зарплат працівникам бюджетної сфери, але при цьому провалив обіцянку в 2013 році збільшити зарплату в АПК мінімум на 50%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: