Герман пропонує віддати кримським військовим квартири колишніх нардепів

Читать на русском

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман пропонує відібрати в колишніх народних депутатів службові квартири й передати їх сім’ям військовослужбовців, які  повертаються з Криму.

Про це вона сказала з парламентської трибуни, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Протягом останніх хоча б 5 років було дуже багато народних депутатів, які вже не є народними депутатами, але які отримали службове житло. Треба це службове житло забрати; якщо воно приватизоване - таку приватизацію через суд скасувати й віддати це житло сім’ям військових, які повертаються з Криму», - зазначила Герман.

Нагадаємо, 20 березня Ганна Герман також заявила, що фракція Партії регіонів буде підтримувати всі законодавчі акти, спрямовані на затвердження й забезпечення прав кримськотатарського народу.

1 квітня в Міністерстві оборони заявили, що всі евакуйовані з Криму військові отримають власне житло на материковій частині України до травня 2016 року.

4 квітня Міноборони повідомило, що 1389 українських військових уже залишили територію автономії.

Рейтинг відповідальності Ганни Герман в системі «Слово і Діло» наразі становить 22%. Проектом зафіксовано 37 її обіцянок, 8 з яких були виконані, а 16 провалені. Герман двічі обіцяла піти з політики, але обидві ці обіцянки не були виконані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: