Всі закони щодо кримських татар регіонали підтримають - Герман

Читать на русском

Фракція Партії регіонів буде підтримувати всі законодавчі акти, спрямовані на утвердження і забезпечення прав кримськотатарського народу.

Про це повідомила нардеп від Партії регіонів Ганна Герман, передає «Слово і Діло».

«Також ми закликаємо політиків, політичні фракції і партії підтримати законопроект, який учора затвердив комітет, який узгоджений із кримськотатарським народом, над яким зокрема працював колега Мустафа Джемілєв, і який гарантує кримськотатарському народу широкі права», - наголосила народний депутат.

«ПР буде підтримувати усі відповідні законодавчі акти і всі законопроекти, а також постанову авторства Петра Порошенка щодо гарантії прав кримськотатарського народу у складі Української держави», - зауважила вона.

Як відомо, позафракційний депутат Петро Порошенко зареєстрував у Верховній Раді законопроект про визнання кримських татар корінним народом Криму.

Міністр Кабміну Остап Семерак нещодавно заявляв, що українців евакуюють з Криму.

Також міністр соцполітики Людмила Денісова заявила, що у зв'язку з анексією Криму Росією залишити півострів висловили бажання уже 25 тисяч осіб.

Ганна Герман прийшла в політику з журналістики. У 2004 році вона очолила прес-службу прем’єр-міністра Віктора Януковича.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 37 її обіцянок. Скільки вона з них вона виконала, можна подивитися в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: