Пашинський вважає, що сепаратистів фінансує Янукович

Читать на русском

В. о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський заявив про причетність Віктора Януковича до фінансування сепаратистських акцій у південно-східних областях України.

«На сьогоднішній день у нас є чітка інформація. Більше того, заблоковані рахунки, затримані кошти, що це фінансує Янукович, його оточення, сидячи в Москві, за допомогою агентів впливу і через свої дочірні структури», - заявив Пашинський, пише «Слово і Діло».

За його словами, вже арештовано десятки рахунків підозрюваних в організації сепаратистських акцій.

У той самий час він зазначив, що доказів причетності бізнесмена Ріната Ахметова і голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до фінансування сепаратистських акцій немає.

«Що стосується пана Єфремова і Ахметова, в нас немає зараз прямих доказів того, що вони мають відношення до фінансування», - сказав Пашинський.

Як повідомлялося раніше, член Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що сепаратистські заворушення в Луганську фінансує сім'я Віктора Януковича, а за захопленням Луганського управління СБУ стоїть Олександр Єфремов.

Нагадаємо, що 6-7 квітня в Харківській, Луганській та Донецькій областях відбулися масові заворушення з захопленням адміністративних будівель органів державної влади проросійськими активістами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: