За фактами корупції можна буде звертатися до суду безпосередньо – Тимошенко

Читать на русском

Українці отримають можливість безпосередньо звертатися до суду за фактами корупції без втручання органів прокуратури і внутрішніх справ, повідомляє «Слово і Діло».

Про це, коментуючи норми законопроекту про антикорупційне бюро розслідувань, на брифінгу заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

«Це той законопроект, який дасть право громадянському суспільству не тільки контролювати всіх посадовців, чиновників, державні підприємства на предмет наявності корупції, а ще й безпосередньо звертатися до суду, оминаючи прокуратуру й Міністерство внутрішніх справ», - зазначила Тимошенко.

Таким чином, зі слів політика, громадянське суспільство отримає можливість боротися з корупцією без впливу на цей процес органів влади.

Нагадаємо, 4 квітня кандидат у президенти, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила про зобов'язання покінчити з корупцією.

3 квітня Тимошенко пообіцяла, що її команда зробить усе можливе для того, щоб Кабінетом міністрів було створено Антикорупційне бюро.

Проектом «Слово і Діло» наразі зафіксовано 122 обіцянки Юлії Тимошенко. Які з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті. 3 червня 2011 року Тимошенко пообіцяла подати позови до зарубіжних судів проти «корупційного оточення Януковича», і ця її заява зафіксована як виконана.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: