Тимошенко проти «нових облич» у політиці

Читать на русском

Кандидат у президенти від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що питання «нових облич» у політиці навмисно розкручується в медіапросторі, в тому числі для того, щоб знизити її шанси виграти вибори.

Про це Тимошенко заявила в ефірі телеканалу ICTV, передає «Слово і Діло» з посиланням на офіційний сайт політика.

«Ця хвиля про нових політиків спрямована на те, щоб сформувати інформаційне поле і таке відчуття, що нібито є старі та нові політики», - зазначила Тимошенко.

Вона також додала, що досвід для політика є необхідною передумовою для обіймання високих державних посад.

«Не можна уявити собі, щоб у будь-якій демократичній західній країні президентом, прем'єр-міністром або міністром став політик, який би мінімум 20-25 років не набирався досвіду в політиці та на інших посадах», - підкреслила Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» нагадала, що «нові обличчя» вже працювали в Києві в команді екс-мера Леоніда Черновецького.  

«Хочу нагадати молоду команду Черновецького, але так як вони розграбували Київ, сьогодні навряд чи хтось з будь-яких політиків може повторити цей «подвиг», - резюмувала вона.

Нагадаємо, 7 квітня Тимошенко заявила про неприпустимість повернення до мажоритарної системи виборів до парламенту. Крім того, вона пообіцяла, що осередки нестабільності на південному сході країни будуть урегульовані мирним шляхом.

29 березня лідер «Батьківщини» подала до Центрвиборчкому пакет документів для реєстрації кандидатом у президенти України.

Наразі проектом «Слово і Діло» зафіксовані 122 обіцянки Тимошенко, 50 із яких були виконані, а 44 провалені. Серед останніх обіцянок Тимошенко – прийняття закону про опозицію, введення електронного уряду і тотальне скорочення кількості чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: