Булатов обіцяє за тиждень запустити олімпійський басейн у Броварах

Читать на русском

У Міністерстві молоді та спорту обіцяють до 10 квітня нарешті ввести в експлуатацію базу олімпійського резерву з плавання «Купава».

Про це 3 квітня у своєму Facebook повідомив в. о. міністра спорту Дмитро Булатов, пише «Слово і Діло».

За даними Булатова, вже до наступного четверга профільна комісія введе в експлуатацію спорткомплекс-басейн «Купава», що у Броварах під Києвом. Прокурору Броварів доручено до вечора 4 квітня надати висновки щодо всіх ризиків, пов'язаних із запуском об'єкту, а мерії міста - оголосити терміновий конкурс кандидатів на посаду директора спортивного центру.

Булатов також уточнив, що бюджет проекту – 5 млн грн на рік, з них 2,8 млн надаватиме міська рада районного центру.

Нагадаємо, обіцянку запустити басейн для олімпійців та паралімпійців у Броварах наприкінці минулого року дав колишній губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк. Формально вона була виконана, однак із січня 2014 року спорткомплекс не працював через «пуско-налагоджувальні роботи».

Дмитро Булатов, що із лютого 2014 року виконує обов’язки міністра спорту України, дав усього 4 обіцянки. Обіцянка повернутись до України після лікування і не просити політичного притулку за кордоном, яку він дав у якості лідера «Автомайдану», - виконана, решта 3 - у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: