Росія може зашкодити виборам президента України - Гриценко

Читать на русском

Народний депутат і кандидат у президенти України Анатолій Гриценко висловив сумнів з приводу проведення президентських виборів 25 травня цього року, оскільки існує ризик зовнішньої загрози.

«Я не впевнений, що ці вибори відбудуться. Тому що Путін ще вплине на нас. Він уже сказав, що їх (вибори – ред.) не визнає», - заявив Гриценко в ефірі ICTV, пише «Слово і Діло». Найдоцільніше на сьогодні, на думку політика, приділити основну увагу зміцненню обороноздатності країни, тому вибори зараз – не на часі.

Нагадаємо, раніше Гриценко звертався до Юлії Тимошенко з проханням призначити його, а не Олександра Турчинова, Верховним головнокомандувачем України, а спікеру запропонував скласти повноваження глави держави.

26 березня Міністерство оборони України повідомляло про те, що Російська Федерація розгортає війська у кількох районах Брянської області, що межують з Україною.

Окрім того, Гриценко – один із кандидатів на посаду Президента України. Свою участь у виборах лідер «Громадянської позиції» аргументував тим, що він зможе професійно виконувати функції Верховного головнокомандувача країни.

«Слово і Діло» зафіксувало 44 обіцянки Анатолія Гриценка. Зокрема, колишньому міністру оборони свого часу вдалося провести перерахунок пенсій для всіх військовослужбовців запасу. 5 обіцянок, серед яких і заява про скасування в 2010 році призову на військову службу, Гриценку виконати не вдалося, а ще 31 чекає на своє виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: