Геращенко назвала «Правий сектор» «засланими козачками Путіна»

Читать на русском

Нардеп від "УДАРу" Ірина Геращенко вважає дії "Правого сектора" щодо пікетування Верховної Ради такими, що дестабілізують політичну ситуацію в країні і грають на руку Кремлю.

Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук», передає «Слово і Діло».

«Той, хто зараз громить Раду, працює на картинку для російських каналів і на Путіна. Цей безлад - зрада Майдану… Путіну не подобається консолідована ВР, яка працює для людей і країни, і його заслані козачки працюють на дестабілізацію - неважливо, під якими прапорами вони це роблять: комуністичними чи «націоналістичними», - зазначила депутат.

Геращенко наголосила, що «провокація» відбулася в той день, коли Верховна Рада продемонструвала продуктивну роботу, ухваливши низку важливих законів.

Поза тим, «Правий сектор» на своєму офіційному сайті спростував звинувачення в тому, що його активісти мали намір захопити будівлю Верховної Ради. Навпаки, за інформацією ПС, активісти організації стримували найбільш агресивних людей від подібних дій.

У «Правому секторі» заявили, що пікетування ВРУ було попереджувальною акцією, і ще раз висловили вимогу щодо відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Нагадаємо, «Правий сектор» вимагає відставки Авакова у зв’язку з убивством активіста організації Олександра Музичка під час його затримання працівниками МВС.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано п’ять обіцянок Ірини Геращенко. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: