«Сокіл» розповів Авакову подробиці затримання Сашка Білого (ВІДЕО)

Читать на русском

Бійці спецпідрозділу МВС «Сокіл», які проводили затримання активіста «Правого сектора» Олександра Музичка, відомого як Сашко Білий, розповіли про подробиці спецоперації.

Відео з цією інформацією виклав у своєму «Фейсбуці» міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає «Слово і Діло».

«Тим, хто справді шукає істини у справі про загибель у перестрілці Музичка, варто взяти інформації стільки, скільки захоче... Сьогодні вирішив викласти відео, записане безпосередньо бійцями спецпідрозділу,  які проводили затримання. Дивіться, думайте, міркуйте», - написав міністр.

Аваков пообіцяв, що незабаром МВС надасть громадськості всі наявні речові докази, відео- та аудіофайли з цієї справи.

Він також назвав загибель Музичка при затриманні надзвичайною подією й наголосив, що жодна людина не може бути позбавлена життя, в чому б вона не підозрювалася.

Як відомо, вчора активісти «Правого сектора» пікетували Верховну Раду, вимагаючи відставки Авакова.

Раніше вимога про відставку Авакова й покарання бійців «Сокола» була озвучена «Правим сектором» на брифінгу.

У свою чергу Аваков заявив, що приймає виклик «Правого сектора», і його позиція щодо тих, хто порушує громадський порядок, буде жорсткою.

Нагадаємо, в ніч на 25 березня стало відомо про загибель активіста «Правого сектора» Олександра Музичка на прізвисько Сашко Білий. Останній загинув при затриманні його бійцями спецпідрозділу «Сокіл». Білий був відомий кількома скандальними епізодами, зокрема тим, що вдирався до приміщень держорганів з вогнепальною зброєю і в грубій формі висловлював свої вимоги до їх співробітників.

28 лютого Аваков пообіцяв покарати Музичка за такі дії.

На даний момент проектом «Слово і Діло» зафіксовано 35 обіцянок Авакова. Скільки з них уже виконані, можна дізнатися на нашому сайті.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: