Головне за ніч 27 березня

Читать на русском

Ольга Богомолець піде в президенти

Інформація щодо наміру балотуватися на президентську посаду розміщена на персональному сайті О.Богомолець.

Зокрема йдеться про те, що сьогодні о 9-30 лікар і громадська діячка подасть документи до Центральної виборчої комісії.

Рівно місяць тому Ольга Богомолець відмовилася від посади віце-прем’єра в уряді А.Яценюка, адже її наміри щодо повного аудиту, санації та розкриття корупційних схем у міністерстві охорони здоров’я не знайшли на той час підтримки.

Турчинов заявив про звільнення українських офіцерів з кримського полону

За словами в.о. Президента, мова йде про заступника командувача ВМС України І.Воронченка, полковника Ю.Мамчура, командира Феодосійського батальйону морської піхоти Д.Делятицького та його заступника — майора Р.Ломтєва.

«Завдяки вжитим владою заходам заручників у Криму звільнено, жоден український офіцер та солдат не залишиться без захисту», — резюмував Турчинов. Він також висловив сподівання, що вже сьогодні українських офіцерів зустрічатимуть у Києві.

Нагадаємо, що звільнити командира 204 Севастопольської бригади тактичної авіації, полковника Мамчура О. Турчинов вимагав ще 23 березня.

РНБО стежитиме за блокуванням трансляції російських телеканалів – Сюмар

Вікторія Сюмар, заступник Секретаря Ради нацбезпеки і оборони заявила, що Рада буде відстежувати виконання кабельними операторами вимоги щодо припинення трансляції російських телеканалів, серед яких НТВ-Мір, Перший, РТР-Планета, Росія-24.

25 березня Київський окружний адмінсуд ухвалив рішення, яким зобов'язав призупинити трансляцію російських телеканалів в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: